Brăila Mall va găzdui cea de-a II-a ediție a circuitului League of Legends și Counter-Strike 2

Joi, 30 mai, de la ora 12:00, în centrul comercial va avea loc a II-a ediție a circuitului de League of Legends și Counter-Strike 2.

Iubitorii de gaming sunt invitați să participe la cel mai mare circuit de esports din România. Evenimentul va fi marcat de prezența unor streameri populari din lumea gamingului care vor veni in centrul comercial pentru a susține concurenții și pentru a interacționa cu fanii prin sesiuni foto și de autografe.

Competiția este deschisă tuturor echipelor dornice să își testeze abilitățile și să concureze pentru un PrizePool de 15.000 euro. Circuitul ESPORTS KINGS are loc în 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, timp de o lună, în orașe din toată țara: Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Timișoara, Constanța, Craiova și București. Echipele câștigătoare din fiecare oraș se vor întâlni în marea finală care va avea loc la Mega Mall București, pe 27 și 28 iunie 2024.

În 2023, la prima ediție Esports Kings, 390 de echipe au participat în competiții video de renume precum Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, acumulând în total 68 de ore de joc, iar peste 6000 de utilizatori s-au înregistrat la turneu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry