Conflicte în coaliția de guvernare. Rareș Bogdan, semnal către partide: Să dispară! Faci ceea ce așteaptă oamenii sau te duci acasă

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a transmis un semnal către partidele din coaliția de guvernare, în contextul conflictelor apărute între partide, în partide și în Guvern, conform DCNews.

”Ar trebui să înțeleagă că primele alegeri pe care le avem sunt peste 3 ani și 3 luni. Noi, nu mai puțin de 39 de luni, nu avem alegeri, deci cred că logica electorală ar trebui să dispară”,

a afirmat Rareș Bogdan pentru toți cei aflați la Putere.

”Trebuie să ne luptăm pentru performanță guvernamentală”

”Și eu am înțeles acest lucru, mi-am făcut autocritica” a spus europarlamentarul PNL, în emisiunea DCNews, realizată de Răzvan Dumitrescu. 

Prim-vicepreședintele PNL a subliniat că logica ar trebui să fie ”de ieșire din această situație, nu de an electoral, și de relansare economică. Trebuie să ne gândim la ce construim și nu la cum câștigăm electorat, pentru că acest electorat, pe care-l câștigi acum, îl poți pierde extrem de ușor, e un electorat facil, nu ai de ce să încerci să te lupți acum pentru electorat, trebuie să ne luptăm pentru performanță guvernamentală”

El a amintit de sloganul ”Nu putem reuși decât împreună”. ”Eu le spun acum că trebuie să ne gândim tot timpul la finalul acela devastator, dezastruos și, în același timp, să ne gândim la faptul că sloganul în sine a fost extrem de bun. Acum nu e loc de reproșuri între partide, între membrii non-Cabinetului și membrii Cabinetului. Acum e momentul în care sau strângi rândurile și faci ceea ce așteaptă oamenii sau te duci acasă, indiferent că ești de la PNL, USR, UDMR sau PLUS. Nu poate câștiga nimeni de unul singur, nu poate câștiga cineva din afara Guvernului atacându-și propriul Guvern. Nu poate câștiga cineva de la USR atacând PNL sau cineva de la PNL atacând PLUS”. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry