Avocatul George Caranica, președinte al clubului HC Dunărea Brăila, și-a dat demisia din funcția de consilier local!

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local Municipal, consilierii au luat act de încetarea de drept a mandatului lui George Caranica, ales în 2020, pe lista Partidului Social Democrat.

Avocatul George Caranica, președinte al Clubului HC Dunărea Brăila, și-a dat demisia din funcția de consilier la data de 3 iunie 2021.

”Am ales să-mi dau demisia din funcția de consilier local al Partidului Social Democrat, dar rămân în continuare alături de echipa PSD Brăila. Demisia mea vine în urma faptului că m-am decis să mă concentrez mai mult asupra conducerii Clubului HC Dunărea Brăila, unde am demonstrat că putem avea și rezultate notabile. La fel de mult trebuie să mă implic și în activitatea mea de avocatură. Nu poți să fii bun în ceea ce faci și să obții și rezultate pe măsură, dacă nu te implici în totalitate.

Le mulțumesc colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru susținere și pentru că m-au încurajat să-mi urmez mai departe obiectivele pe care mi le-am propus la conducerea Clubului HC Dunărea. Voi rămâne la fel de implicat în toate activitățile Partidului Social Democrat!

Le mulțumesc brăilenilor care m-au votat în funcția de consilier local, pe listele PSD, și le promit că echipa consilierilor social-democrați va lucra în continuare pentru dezvoltarea Municipiului Brăila”, a declarat avocatul George Caranica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry