Candidatul PNL la Primăria Vădeni, Adela David, animatoare în videoclipuri!

”O persoană tânără, cu viziune” – așa se autocaracterizează candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Vădeni.

Adela David are 36 de ani și a lucrat ca inspector în Primăria Vădeni unde, după cum a spus chiar ea, a avut o colaborare foarte bună cu primarul PSD, Coman Stanca. În prezent, este administrator financiar la Liceul Tehnologic ”Panait Istrati” din Brăila și administrator la PHOTO DAVIABY SRL, firmă care se ocupă printre altele cu servicii foto/video, Adela însăși fiind cea care prestează aceste servicii la nunți și botezuri.

Deși societatea pe care o administrează funcționează din 2019, iar președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, spunea că Adela deține ”expertiză și în mediul privat”, firma PHOTO DAVIABY SRL este pe ZERO la toate capitolele, conform declarațiilor înregistrate la Ministerul Finanțelor. ZERO încasări, ZERO datorii, cifră de afaceri ZERO!

În ciuda cifrelor care arată că societatea nu a avut încasări, cei doi soți au fotografiat și filmat zeci de evenimente și și-au promovat afacerea în mediul online.

Candidatul PNL la Primăria Vădeni, Adela David, a apărut în videoclipul solistei Tina David – ”Și eu și nașa”

O apariție inedită a candidatei PNL la funcția de primar al comunei Vădeni. Adela David apare în videoclipul ”Și eu și nașa”, al solistei Tina David. Adela conduce o mașină decapotabilă pe podul peste Dunăre de la Brăila și, la un moment dat, ridică ambele mâini de pe volan, pentru a fi filmată. În videoclip aceasta apare în diferite ipostaze, îmbrăcată în rochițe și chiar în costumul de baie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry