Ce puteau să ia cu ei la școala politică tinerii liberali din Brăila? Manele, dedicații și mu*e PSD! Atât s-a putut învăța de la PNL Brăila!

Tinerii PNL au scandat „Muie PSD, de la Brăila, se știe!!” in timpul unei petreceri organizate in cadrul Scolii de vara a TNL de la Venus, conform mai multor înregistrări postate online.

Aflați în stațiunea Venus la Școala Politică de Vară, tinerii liberali, care au reprezentat organizația de la Brăila, au vrut să le arate și colegilor ce au înțeles ei din politica făcută de PNL pe plan local! Au curs manelele, dedicațiile și la final înjurăturile la adresa PSD.

Tinerii din PNL adunați din toată țara au cântat și au dansat, iar colegilor de la guvernare le-au strigat: „muie PSD, muie PSD. De la Brăila, se știe…muie PSD”.

Fără să știe de isprava liberalilor de la Brăila, președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a spus tinerilor PNL, a doua zi, că un lider adevărat trebuie „să protejeze libertatea și să caute dreptatea”; să îi asculte pe oameni, să rămână ancorat în realitate dar și să apere libertatea de exprimare.

În situația de față nu putem însă să îi învinuim pe acești adolescenți care, ”seduși” cu cazare, masă și alcool din belșug, au făcut exact ce au văzut la liderul ”pe tot județul”, în urmă cu doar câteva zile, la un post național de televiziune, atunci când colegii de la B1 TV au difuzat imagini cu președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, aflat într-o discotecă cu un pahar în mână și cu vioara lângă el, gesticulând pe ritmul ”ca sicilienii eu sunt respectat…”

Păi ce tânăr nu și-ar dori să aibă averea deputatului Popa, să arunce bani la dedicații și să mai înjure și PSD-ul pe deasupra? Atât au înțeles politicienii de azi să ofere, drept modele de urmat, liderilor de mâine.

Nu ne așteptăm ca Organizația PNL Brăila să ia măsuri pentru cele întâmplate, dovadă faptul că nici până la această oră deputatul Popa Alexandru nu și-a prezentat scuzele. A făcut-o însă președintele TNL Mara Mareș care califică comportamentul ca fiind ”inacceptabil”.

.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry