Cici s-a răzgândit! Adjunctul ISJ Brăila, care spunea că nu va fi membru al niciunui partid politic, a fost ales președinte la OFL!

  • Cici a fost a fost director al Școlii Gimnaziale ”Anton Pann”

Cici-Mihaela Bolovan a fost numită în funcția de inspector școlar general adjunct, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Brăila, de către liberalul Cătălin Canciu, la începutul lui februarie 2021.

La acea dată, Cici le spunea jurnaliștilor locali: ”Nu am fost, nu sunt și nu voi fi membru al niciunui partid politic. Poate doar al unui partid de politici educaționale, cu ghilimelele de rigoare”.

Au trecut aproape doi ani de la această declarație, iar acum, Cici a fost aleasă președinte al Organizației de Femei, din cadrul Partidului Național Liberal. Asta după ce, până în prezent, a ocupat funcția de vicepreședinte al PNL.

Conform declarației de avere, Cici are două apartamente în Brăila, două autoturisme, o datorie de 90.000 lei la BCR, dar și venituri pe măsură.

Președintele femeilor liberale încasează anual suma de 79.218 lei de la Inspectoratul Școlar, la care se adaugă: 6.300 lei din proiectul STAR, 6.614 lei din proiectul CRED, 10.759 lei de la două unități de învățământ – unde predă cursuri și 6.546 lei din proiectul Școala după școală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry