Consilierul județean Marius Dobrotă, în contextul războiului din Ucraina: ”Suntem, încă o dată proștii Europei? Doar proștii care nu cunosc istorie pot repeta greșelile trecutului”

Update: Marius Dobrotă și-a dat demisia din ATOP dar și din funcția de consilier județean.

Consilierul județean PSD, Marius Dobrotă, a făcut în ultimele zile, de la începutul războiului din Ucraina, mai multe declarații, cel puțin ciudate, în spațiul public, mai exact pe pagina de Facebook.

Cu atât mai ciudat este faptul că Dobrotă, care a fost desemnat membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică, a avut un discurs anti-NATO și pro-comunism.

”Eu nu sunt de acord cu tranzitul de armament prin România cu destinația Ucraina. Ungaria a oferit un refuz categoric, iar Polonia nu a primit solicitări. Repetăm greșelile din cel de-al Doilea Război Mondial fiindcă proștii care ne conduc nu cunosc istorie? Suntem, încă o dată proștii Europei? Doar proștii care nu cunosc istorie pot repeta greșelile trecutului”, se arată într-o postare pe Facebook.

Pe surse am aflat că administrația locală i-ar fi cerut demisia consilierului, din cadrul ATOP. Așteptăm și o reacție oficială din partea Partidului Social Democrat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry