Deputatul Nicu Niță: ”Partidul Social Democrat are cel mai bun candidat la Primăria comunei Viziru, în persoana doamnei Ana Cornelia Măcrineanu”

Social-democrații își susțin public candidatul la Primăria comunei Viziru și s-au implicat într-o campanie curată, care promovează continuitatea proiectelor pentru care vizirenii au optat încă de anul trecut, când au votat tot un primar social-democrat – regretatul Dima Priceputu.

Doamna Ana Cornelia Măcrineanu, viitorul primar al comunei Viziru, va duce mai departe proiectele cu care Partidul Social Democrat le-a câștigat încrederea vizirenilor și la finalul anului trecut, în cadrul alegerilor locale. Vorbim aici și de proiectele primarului Doagă, care tot de Dima Priceputu au fost începute și continuate. Comuna Viziru este una dintre cele mai emblematice din județul Brăila. Aici găsim oameni muncitori, fermieri iscusiți, agricultori care au nevoie de sprijinul nostru pentru a-și continua activitatea.

În calitate de deputat am avut mereu o relație foarte strânsă cu primarii din județul Brăila și le-am reprezentat interesele în cadrul Comisiei de Agricultură din care fac parte”, a declarat deputatul PSD, Nicu Niță.

Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul PSD la funcția de primar, are 49 de ani și ocupă în prezent funcția de viceprimar. Măcrineanu are o experiență în administrație de opt ani, timp în care a fost consilier local, ales pe listele PSD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry