Deputatul PSD, Mircea Florin, răspuns pentru deputatul Popa: ”Poate îi întrebați pe primari cum au fost și sunt tratați de administrația PSD a Județului Brăila”

S-au încins spiritele între membrii celor două mari partide politice din Brăila: PSD și PNL. Miroase bine a campanie electorală!

Disputa dintre politicieni se pare că ar fi pornit de la faptul că, președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, a declarat într-o scurtă conferință de presă, cu privire la alegerile din comuna Viziru: ”Ne vom lupta ca această comună să rămână în continuare o comună PSD, pentru că singura șansă de dezvoltare a acestei comune, pe actuala guvernare, este Consiliul Județean”.

Declarația președintelui se pare că i-a mișcat pe liberali, care au emis un comunicat sub semnătura deputatului Popa Alexandru, în care se întrebau, printre altele: ”De ce se induce, către electorat, ideea că un primar PSD-ist, la Viziru, ar obține mai multe fonduri de la Consiliul Județean, decât un primar liberal? Cumva președintele Consiliului Județean recunoaște că este părtinitor în ceea ce privește alocarea sumelor către UAT-uri, în funcție de culoarea lor politică?”.

Răspunsul a venit din partea deputatului PSD, Mircea Florin, care a declarat că în timpul administrațiilor PSD a primat interesul cetățenilor și i-a îndemnat pe liberali să-și întrebe primarii dacă au avut nemulțumiri față de felul în care au fost tratați, sau dacă au avut de suferit de pe urma alocărilor bugetare.

LUPTĂ politică în PNL Brăila…..

Citesc în mass-media locală că singurul deputat pe care a reușit PNL Brăila să îl ”trimită” la București este surprins de declarațiile colegului meu Chiriac Francisk Iulian – Președintele ALES UNINOMINAL al Consiliului Județean Brăila……

Chiar dacă la prima vedere îi pot acorda circumstanțe atenuante, dat fiind faptul că este nou intrat în branșă, este impardonabil să facă astfel de declarații fără să se fi documentat înainte. Să fi discutat cu colegii săi de partid, actuali sau foști primari liberali, care și-au derulat activitatea în ultimii, să zicem, 12 ani, și care chiar au habar cum s-au făcut alocarile bugetare la nivelul județului Brăila. Ar fi putut astfel afla direct de la sursă că, în timpul administrației PSD la cârma județului, de fiecare dată a primat interesul cetățenilor atunci cand au fost finanțate proiectele de investiții. Poate îi întrebați domnule Deputat pe acei Primari sau foști primari PNL care sunt în echipa dvs. cum au fost și sunt tratați de administrația PSD a Județului Brăila.

Contrar celor declarate de dumneavoastră, la votul pentru bugetul de stat al anului 2021 nu ați avut amendamente care să ajute Bugetul Județului Brăila și al UAT-urilor componente. Mai grav, nici nu ați votat PENTRU cele 76 de amendamente depuse de mine și colegii mei din PSD Brăila menite sa atragă finanțare pentru proiectele judetului nostru – adică pentru brăileni.

Îl cred! Domnul Deputat se luptă pentru a câștiga PNL Brăila, se luptă pentru a ”câștiga” comuna Viziru sprijinind candidatul altui partid…. dar alegătorii din Viziru nu sunt nici pe departe credulii pe care-i visează domnia sa.

PS: ”părtinitor” este Bugetul de stat 2021, ”părtinitor” este PNRR ……. și povestea continuă”, a declarat deputatul PSD, într-o postare pe Facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry