Fostul președinte Alexandru Dănăilă spune că nu are nicio implicare în viitoarele alegeri ale PNL!

În urma unor informații apărute pe surse, care susțineau că Boboc ar beneficia de sprijinul unor liberali ca Vasile Varga, Florin Cîrligea sau Alexandru Dănăilă, redacția Jurnalului de Brăila a luat legătura cu fostul președinte al PNL, pentru a clarifica situația.

La momentul actual, calitatea mea de membru PNL este incertă. Până nu se va rezolva această situație nu pot să declar că sprijin vreun candidat”, a declarat Alexandru Dănăilă.

Cu șanse tot mai mici de a câștiga președinția PNL Brăila, sursele noastre spun că liberalul Cătălin Boboc a început să bată disperat în toate ușile, înclusiv în cele ”roșii”, care le-ar putea deschide pe cele ”galbene”, în anumite situații.

În competiția internă dintre cei doi candidați s-au format tabere foarte bine conturate, iar liberalii care îl susțin pe deputatul Alexandru Popa nu s-au sfiit să-și exprime public opțiunea. De cealaltă parte, Cătălin Boboc pare să piardă din simpatia colegilor, dat fiind faptul că pe unii dintre ei i-a sabotat pe parcursul anului trecut, când miza alegerilor locale și parlamentare a fost mult mai mare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry