Jos labele de pe învățământul brăilean! Cătălin Canciu ar trebui să renunțe la funcția de șef al Inspectoratului Școlar Brăila!

Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Brăila a anunțat candidatura șefului Inspectoratului Școlar Județean la Primăria municipiului Brăila. Din punct de vedere moral, dacă nu legal, Cătălin Canciu ar trebui să se retragă de la conducerea inspectoratului, atât timp cât iese public și își face campanie în conferințele de presă de la sediul PNL.

Chiar și în discursul de lansare a candidaturii, Canciu a vorbit despre cât de bine gestionează mii de angajați ai sistemului de învățământ și zeci de mii de elevi.

”Ca inspector școlar general mi-am desfășurat activitatea cu onestitate, cu profesionalism, cu performanță și rezultate(…) Am coordonat și coordonez de aproape șapte ani cel mai mare domeniu de activitate din județul Brăila. Aproape 5000 de salariați și peste 40.000 de elevi”, a declarat senin Cătălin Canciu, din sediul Partidului Național Liberal.

Nu este suficient faptul că PNL a ales să politizeze această instituție, lăsându-l pe președintele Organizației Municipale să conducă învățământul din județul Brăila, ci îi permite să se folosească de această funcție pentru a-și face campanie electorală.

Jos labele de pe învățământ! Jos labele de pe profesori și elevi! Scoateți politica din școala brăileană!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry