Liberalii își încordează mușchii! După ce Boboc a plimbat-o pe Turcan la Viziru, Popa l-a însoțit pe Orban la pod! Scor final: 1-0 pentru Popa!

Se încinge competiția între cei doi candidați la președinția Organizației Județene a PNL Brăila, Cătălin Boboc și Alexandru Popa. Președintele interimar a încercat să-și ridice puțin imaginea invitând-o pe șefa lui, de la Ministerul Muncii, Raluca Turcan, în vizită la Viziru. Sigur că vizita a fost cel puțin neinspirată, ținând cont de faptul că persoanele cărora s-au adresat mai au de absolvit câteva clase și câteva cursuri de formare profesională până când ministerul, la care cei doi liberali lucrează, să le poată oferi vreo șansă la un loc de muncă decent.

La două zile după vizita ministrului Raluca Turcan, Ludovic Orban a venit la Brăila pentru a discuta cu constructorii, pe șantierul podului de peste Dunăre. Orban a fost însoțit de deputatul Alexandru Popa, cu care a plecat mai departe spre Târgu Bujor.

La Brăila, Ludovic Orban a fost întâmpinat de liberalii care îl susțin pe deputatul Alexandru Popa în cursa internă pentru președinția organizației județene de la Brăila: cei doi subprefecți – Adin Boboc și Nicolae Nițescu, Antoneta și Sorin Ioniță, Alexandru Bucălău, Cătălin Canciu, Dănuț Lungu și alții.

Întrebat de competiția celor doi candidați de la Brăila, dar și despre data la care vor avea loc alegerile, președintele PNL a declarat:

Noi vom stabili în cursul săptămânii viitoare, conform procedurilor statutare, calendarul alegerilor în partid. Alegerile în partid se vor desfășura întâi în fiecare organizație locală, probabil pe un calendar 1 iunie – 15 iulie, după aceea va exista o perioadă în care se vor desfășura alegerile la nivel de județ, într-un interval probabil 1 iulie – 15 august și după aceea se va organiza Congresul, probabil în partea a doua a lunii septembrie”, a declarat Ludovic Orban, evitând să răspundă dacă îl va susține pe Popa, sau pe Boboc.

Facem precizarea că niciun liberal din ”tabăra” lui Boboc nu a venit să-l întâmpine pe președintele PNL, Ludovic Orban, pe șantier.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry