Mișcări de forțe în PNL Brăila! ”Se configurează o nouă echipă PNL, pentru un viitor mai bun al Brăilei!”

Liberalii se pregătesc de alegerile interne. Deputatul Alexandru Popa și-a prezentat neoficial echipa într-o fotografie, distribuită pe rețelele sociale de liberalii din echipa lui, la care a fost adăugat comentariul: ”Se configurează o noua echipa PNL, pentru un viitor mai bun al Brăilei! Pentru cârcotași, Suntem vaccinați!”.

În imaginea care îl prezintă de deputatul Alexandru Popa mai apar alți 16 liberali: foști și actuali consilieri locali și județeani, foști parlamentari, foști directori, etc. De notat sunt: Ovidiu Nechita – care se pare că s-a întors în PNL, Dănuț Lungu, Sorin Ioniță, Mario Da’ Ros, Marian Sîrbu, Laurențiu Coman, Ștefănuț Radu, Laurențiu Chiru, Pascale Alfredo, Constantin Sîrbu, Costel Bălan, Emilia Luntraru, Popa Petrică, Alexandru Bucălău și Cătălin Canciu.

Întrebat de imaginea care a devenit virală pe Facebook, deputatul Alexandru Popa a declarat:

Sunt oamenii care mă susțin 100% în proiectul meu pentru a relansa Partidul Național Liberal, la Brăila. Ei sunt liberalii care vor face parte din echipa mea și am convingerea că împreună vom putea recâștiga încrederea electoratului brăilean.

Nu este un secret faptul că Partidul Național Liberal, la Brăila, a avut de suferit în urma alegerilor din 2020. Acum este momentul să ne regrupăm, să stabilim clar care sunt obiectivele noastre și să ne apucăm de treabă. Îmi doresc ca Organizația Județeană a Partidului Național Liberal să redevină cel mai puternic adversar politic al PSD-ului și în final să reușim să câștigăm alegerile din 2024”, a declarat deputatul liberal Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry