Oricât ar încerca PNL Brăila, Simion nu se dezice de Cîrligea și Botea: ”Sunt oameni care pot ridica scorul partidului”

  • PNL Brăila se luptă cu AUR pentru locul 2 în alegeri

În ciuda campaniei de denigrare a AUR-ului la Brăila, Simion este convins că Botea și Cîrligea vor avea rezultate bune și vor ridica scorul partidului. În fapt, deputatului de la Cireșu nu-i pică bine un adversar ca Florin Cîrligea, la alegerile parlamentare, motiv pentru care nu pierde ocazia să-l facă PSD-ist.

”La noi nu e ca la PNL, nu o să fie ursul păcălit de vulpe. Nu o să fie domnul Cîrligea unul dintre oamenii care au obținut performanțe în PNL, din punct de vedere politic,  și să fie lăsat în afara ecuației. Așa ceva este de-a dreptul hilar”, a declarat președintele AUR, George Simion.

De cealaltă parte și Viorel Botea se ”bucură” de aceleași atacuri din partea PNL, fiind un posibil contracandidat al liberalului Cătălin Canciu, la Primăria municipiului Brăila. Ținând cont că Botea și Canciu au servit pe rând Inspectoratul Școlar Județean, iar Botea a fost unul dintre cei mai îndrăgiți inspectori generali, PNL va face tot posibilul să-l scoată din cursa pentru Primărie.

”Din punctul meu de vedere sunt sute de primari, care au trecut în altă barcă, pentru care s-a dat o ordonanță. Este al doilea precedent în democrația românească, după OUG 55/2014 și cred că astea sunt regulile jocului. Eu nu am inventat jocul ăsta, eu am intrat în el și cu siguranță caut oameni cu care să pot lovi această uriașă aparatură de război politic, de azi înaintă combinată, PSD cu PNL. Îmi caut soldați cu care să o fac. Că nu și-a dat Botea demisia, foarte bine! Poate stă ca un ghimpe acolo în Consiliul Județean, cu siguranță a avut o zestre, că înțeleg că au mai venit și alți consilieri județeni. Am studiat și am văzut că în Brăila, candidatul PMP avea 3%, iar domnul Botea a luat peste 7%. Deci vine cu un capital de imagine în proiectul AUR. Îmi doresc oameni care să ridice la nivel local scorul partidului”, a mai declarat președintele AUR, George Simion.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry