Popa Alexandru, în 2021: ”În primul și în primul rând trebuie să scăpăm de PSD-iștii din PNL Brăila” Astăzi, ușa le este deschisă!

SURSA FOTO: OBIECTIV VOCEA BRĂILEI
  • Când a mințit deputatul Popa Alexandru? În 2021, când le cerea votul colegilor liberali, sau astăzi, când adună toți PSD-iștii rătăciți în Partidul Național Liberal

Costică Cojea, primarul comunei Chiscani, și Ana Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru, riscă să-și piardă mandatele după ce s-au fotografiat alături de președintele PNL Brăila, deputatul Popa Alexandru.

Partidul Social Democrat va decide dacă le va retrage sprijinul politic dezertorilor.

Alături de primari, în fotografie, apar și deputatul PSD George Paladi, alături de consilierul județean Daniela Bordea.

Deputatul Popa Alexandru, cel care a câștigat șefia PNL Brăila pe un discurs anti-PSD, alege astăzi să se înconjoare de social-democrați rătăciți.

“Vreau să aduc un nou suflu în filiala PNL Brăila, o nouă echipă prin care să putem să construim și să ne batem cu adevărat cu PSD. Din punctul meu de vedere, în primul și în primul rând, trebuie să scăpăm de PSD-iștii din PNL și o să-i enumăr la momentul oportun”, spunea deputatul Popa în 2021.

Dacă în cazul deputatului Paladi supărarea vine în urma faptului că s-a făcut de râs la alegerile PSD, unde a candidat pentru președinția partidului și a pierdut cu un scor ridicol în fața lui Iulian Chiriac, ceilalți trei aleși locali probabil că au avut alte înțelegeri cu deputatul Popa, înțelegeri care este foarte puțin probabil să aibă legătură cu bunăstarea cetățenilor care i-au votat.

Având în vedere faptul că din mai PSD va numi viitorul prim-ministru, decizia celor doi primari a fost cel puțin neinspirată, la această dată.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry