Prefectul de Brăila a transmis mesajul ca cei de afară să respecte regulile că altfel vor lua măsuri, în timp ce el nu avea mască!

Înainte de a impune Legea prin sancționarea populației, reprezentanții Guvernului, mai exact prefectul, în cazul de la Brăila, ar trebui să se asigure că ei sunt primii care o respectă.

Nicușor Ciocan a fost fotografiat fără mască, la o întâlnire cu parlamentarii AUR, în timp ce sub geamul instituției brăilenii strigau ”Stop restricții” și ”Libertate”.

Cu privire la imaginile semnalate apărute în presa locală, Poliția din Brăila a declarat că s-a sesizat și va efectua verificări.

În aceeași seară, protestatarii care au fost surprinși fără mască au fost sancționați contravențional.

Lipsa de reacție a organelor abilitate, în ceea ce-l privește pe prefectul Nicușor Ciocan, a fost criticată de europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

Nu respectă legea ministrul de profil. Eu am fost amendat că am băut o cafea la o terasă, dacă țineți minte scandalul, de acum un an, cu domnul Ciolacu. Am plătit amenda! Ministru Sănătății este fotografiat, filmat, fără mască… Pe noi ne-a amendat că eram de la PSD.

Prefectul de Brăila, acum două zile, în timp ce erau manifestații sub geamurile prefecturii a transmis mesajul: cei de afară să respecte regulile că altfel vor lua măsuri, în timp ce nu avea mască. Nu am auzit de amenzi, de anchete… La noi l-au chemat pe comandantul Poliției, noaptea, de acasă, ca să vadă ce au făcut infractorii ăia de la PSD.

Când ieșeau oamenii împotriva Guvernului PSD, oamenii ăia apărau democrația, și statul, și esența României. Când ies acum oamenii și țipă împotriva Guvernului i-au făcut teroriști, huligani, idioți. Nu vi se pare că ceva este în neregulă cu băieții ăștia de la putere?”, a declarat Mihai Tudose în cadrul emisiunii Subiectiv, la Antena 3.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry