Primarul Dragomir: ”Deputatul Popa(PNL) a bătut un om! Nu are ce căuta în administrație, nici în politică și cu atât mai puțin în Parlament!”

După ce președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac a prezentat dosarul în care deputatul Alexandru Popa a avut calitatea de inculpat, timp de trei ani, dosar care a dispărut de pe portalul Judecătoriei Făurei, primarul Marian Dragomir a atras atenția cu privire la pericolul la care se expun cei care votează astfel de personaje, cu antecedente violente.

Pentru un militant al democrației, care este și președinte al PNL Brăila, a lovi cu bestialitate un om, doar pentru simplul fapt că avea o altă viziune politică, este revoltător. Alexandru Popa și liberalii din jurul lui, care nu ratează nicio ocazie să lege PSD de comunism, vor să-și impună propria dictatură, cea a pumnului în gura, la propriu.

”Deputatul Popa a bătut un om. Așa arată omul bătut! L-a bătut într-o speță electorală. Pentru că a avut curaj să-i spună că acel candidat al lui nu are șanse să iasă. La fel va face și în municipiul Brăila, la fel va face și în județul Brăila, pentru că, deși instanța a constatat vinovăția lui, a scăpat pentru că judecătorul de la acel moment a considerat că nu este pericol social. Eu cred că este un pericol social foarte mare, ori de câte ori cineva lovește o altă persoană.

Astfel de personaje nu au ce căuta nici în administrație, nici în politică, și cu atât mai puțin la conducerea unui partid sau în Parlamentul României. Ce fel de legi pot să facă astfel de persoane, care bat oameni? Aici nu este vorba de un atac verbal, este vorba de un atac cu bâta! Scrie acest lucru în documentul de la Judecătorie. L-a bătut cu bâta!(…)”, a declarat primarul Dragomir.

Gravitatea situației constă în faptul că deputatul Alexandru Popa a ales să-i aplice o corecție fizică unui om cu care nu avea aceeași viziune politică și care a susținut că unchiul lui nu va câștiga alegerile.

Vă imaginați, la ce nivel al violenței au ajuns cei care conduc astăzi PNL-ul? și unde sunt liberalii vechi? Pentru că liberalii veci au fost îndepărtați ca să se facă loc unor astfel de personaje în Partidul Național Liberal. Ei nu au ce căuta nici în administrație, nici în politică și cu atât mai puțin în Parlament”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Reamintim faptul că PSD nu are candidați la Primăria și Consiliul Local din Cireșu pentru că, așa cum a declarat chiar președintele Partidului Social Democrat, oamenilor le este frică să nu fie bătuți sau să li se dea foc la casă. Partidul Național Liberal, condus de Alexandru Popa, își dorește să extindă teroarea din comuna Cireșu în tot județul Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry