Primarul Dragomir despre ”blaturile” cu PNL: ”În 2016 au vrut un viceprimar. Am refuzat! PSD a câștigat alegerile și își va asuma conducerea municipiului Brăila!”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a recunoscut că au existat discuții despte ”blaturi” cu PNL în 2016, atunci când liberalii își doreau un viceprimar. Nu a fost să fie! PSD avea majoritate simplă și nu au avut nevoie de liberali la masa negocierilor.

Ni s-a propus, la un moment dat, nu știu dacă să facem un blat ci să facem o înțelegere, cu Partidul Național Liberal, atfel încât în mandatul trecut să le dăm un viceprimar, în condițiile în care noi aveam majoritatea simplă. Am refuzat acel lucru, am spus că PSD a câștigat alegerile și își va asuma conducerea municipiului Brăila, nu am dorit să facem înțelegeri cu dânșii sau negocieri, astfel încât să le dăm un viceprimar așa cum se propusese prin diverse canale.

Noi colaborăm cu celelalte partide, atunci când există proiecte concrete și fezabile, nu facem blaturi și nu este cazul să vorbim de așa ceva, a declarat primarul Marian Dragomir.

Întrebat despre alegerile din PNL Brăila, Dragomir spune că acolo a fost vorba despre un blat între tabăra lui Boboc și cea a deputatului Popa.

Nu comentez luptele interne de la PNL, circul, scandalul, care s-a finalizat printr-un mare blat. După ce și-au spălat rufele în public și s-au atacat unii pe alții, s-au înțeles la alegeri și ați văzut cu toții. Au negociat posturile”, a declarat Marian Dragomir.

La momentul alegerilor, în cadrul Organizației Municipale a PNL Brăila, Cătălin Boboc și-a schimbat discursul politic și a lăsat să se înțeleagă faptul că este dispus la negocieri cu tabăra deputatului Popa. În acest sens Boboc a primit și câteva locuri pentru ”oamenii lui” în BPL.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry