Șase priorități ale PNL în comuna Viziru! Daniela Mariniuc: ”E timpul pentru o comună europeană! Cetățeanul e important mereu, nu doar în campaniile electorale!”

Candidatul PNL la Primăria comunei Viziru, Daniela Mariniuc spune că în politică e nevoie mai mult ca oricând de sufletul, atenția și chiverniseala unor bune gospodine cărora nu le place risipa, furtul și trădarea.

Prin oferta electorală, Partidul Național Liberal le propune vizirenilor șase priorități asumate de candidatul Daniela Mariniuc:

1. FONDURI EUROPENE – accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunei, racordarea la rețeaua de gaze, amenajarea de rigole și trotuare, piste pentru biciclete, centre civice în satele Viziru și Lanurile, monitorizarea video a domeniului public. Continuarea asfaltării străzilor din Viziru și Lanurile.

2. REABILITAREA STADION – reabilitarea și modernizarea stadioanelor de fotbal din Viziru și Lanurile, modernizarea clădirii cu bănci de rezervă, grupuri sanitare, tribune, bănci, iluminare nocturnă. Înființarea a două cluburi sportive (Viziru și Lanurile) și finanțarea acestora.

3. LOCURI DE JOACĂ– amenajarea de locuri de joacă în Lanurile și Viziru (satul mare).

4. IN MEMORIAM – reamenajarea și reorganizarea cimitirelor din satele Viziru și Lanurile, precum și împrejmuirea acestora cu garduri. Asfaltarea drumului din sat către cimitirul Lanurile. Construirea casei de praznice în satul Lanurile (Parohia Lanurile și satul mic Viziru).

5. CADASTRU ȘI ADMINISTRAȚIE – cărți funciare și intabularea tuturor bunurilor domeniului public. Cumpararea unui utilaj de întreținere a iluminatului public. Centru medical de permanență în clădirea în care a funcționat Poșta Viziru. Implicarea directă a cetățenilor în luarea deciziilor, prin întâlniri lunare.

6. CONSTRUCȚII NOI ȘI ADMINISTRARE TRANSPARENTĂ– înființarea unui birou administrativ în satul Lanurile, în incinta centrului educațional (colectarea de taxe și impozite, eliberarea de adeverințe)

Daniela Mariniuc are 50 de ani, este licențiată în Științe Administrative și lucrează în cadrul Primăriei Viziru din 1990. Experiența căpătată în cele trei decenii de activitate au transformat-o în candidatul ideal pentru funcția de primar al comunei fiindcă știe cu exactitate care sunt problemele comunei și are soluții pentru ele. Daniela Mariniuc este căsătorită și are doi copii.

E timpul pentru o comună europeană! Cetățeanul e important mereu, nu doar în campaniile electorale!”

este mesajul cu care Daniela Mariniuc, candidatul PNL la Primăria comunei Viziru, își îndeamnă electoratul să iasă la urne.