Sfârșit de carieră politică pentru Canciu? Candidatul PNL la PRIMĂRIE, ”masacrat” de deputatul Popa: ”E miel de sacrificiu. Nimeni nu poate să-l bată pe Dragomir”

Președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, a recunoscut într-o înregistrare publicată de aktual24.ro că liberalii nu au un candidat puternic pentru Primăria municipiului Brăila, iar Cătălin Canciu a fost ales ca ”miel de sacrificiu”.

Mai mult, șeful liberalilor brăileni consideră că nimeni, la acest moment, nu îl poate învinge pe actualul primar, Marian Dragomir, în cursa electorală pentru alegerile din 9 iunie.

“Haide să vorbim! Pentru toți care sunt creatori de opinii, cu fotbalul… cu eu știu, cum e pe la țară, cu pământul, cu p*a mea, cu ce-i pe acolo. Lucrurile se pot face! Eu sunt conștient că, în 2024, Canciu este pregătit miel de sacrificiu. În 2024, nimeni nu poate să-l bată pe Dragomir. Cam asta-i situația! A fost că i-a mânjit … (neinteligibil) … despre ce discutăm acum. Bă, ne că*m pe noi și ne ascundem”, afirmă Alexandru Popa.

Dacă pentru PNL Brăila va fi doar încă o luptă pierdută, în fața PSD-ului, pentru Cătălin Canciu acesta ar putea fi finalul carierei lui politice. Conducerea centrală a Partidului Național Liberal a făcut întotdeauna ”curățenie” în organizațiile cu rezultate slabe, iar mulți dintre cei care se visau conducând Brăila au plecat acasă, unii dintre ei părăsind rușinos scena politică.

La toate aceste lucruri dacă adunăm și faptul că PNL Brăila, prin vocea celor doi lideri, Alexandru Popa și Cătălin Canciu, a declarat că nu va face campanie la alegerile europarlamentare, există șanse reale ca după 9 iunie cei doi corifei să fie trimiși acasă de către conducerea Partidului Național Liberal.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry