Va candida pe listele AUR pentru Consiliul Local Municipal! Daniela Rădulescu a implementat stimulentul de 1000 de lei pentru nou-născuți!

Daniela Rădulescu va candida la alegerile locale din 9 iunie 2024, pe listele Partidului AUR, pentru funcția de consilier local.

În mandatul 2016-2020, Daniela Rădulescu a fost inițiatorul proiectului de hotărâre prin care Primăria municipiului Brăila acorda un stimulent de 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut. În mandatul următor, consilierul dorește să propună dublarea acestei sume, acordate părinților, pentru primele două nașteri.

Totodată, Rădulescu intenționează să inițieze un alt proiect prin care femeile, care doresc să nască un copil, să beneficieze de un set de analize gratuite, pe perioada sarcinii.

”Am ales să mă alătur echipei AUR, în care am regăsit și foști colegi, cu care am făcut o echipă extraordinară. Eu am fost tot timpul susținătoarea femeilor și a familiei, obligatoriu tradițională. În alianța care s-a format acum la centru(n.r. USR/PMP/Forța Dreptei) nu mă mai regăseam, în anumite zone(…)

În mandatul actual am reușit doar ce a ținut de mine să fac. Am donat indemnizația mea de consilier. Prin intermediul unei campanii a unui ziar, care m-a ajutat la selecție, ca să fie totul transparent, am donat indemnizația mea de consilier local unei fete de la liceul Bălcescu”, a declarat Daniela Rădulescu.

Chiar dacă și-a dat demisia astăzi din Consiliul Local Municipal, Daniela Rădulescu spune că va continua să doneze o sumă de bani, echivalentă indemnizației, către eleva de la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”.

”Eu sunt adeptul lucrului în echipă, pentru că, în momentul în care cineva spune că le știe pe toate, greșește amarnic. Eu mă pricep la un anumit domeniu, domeniul de business, domeniul economic, în care am și performat. Am nevoie de o echipă puternică, cu oameni specializați în fiecare domeniu. Doamna Rădulescu ne este de mare ajutor pe latura socială, pe partea de familie, învățământ, sănătate”, a declarat Florin Cîrligea, candidatul AUR la Primăria municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry