Vicepreședintele CJ îl face praf pe deputatul de la Cireșu: ”Atât îl duce capul! E la guvernare de aproape 5 ani! Mai bine se filma cu ce a făcut pentru Brăila!”

”Atât îl duce capul” – spune vicepreședintele Consiliului Județean, Dobre Ionuț, despre noile atacuri ale liderului PNL Brăila.

În precampania electorală, Popa s-a dezis de sfaturile jurnaliștilor locali, pe care îi plătea cu mult peste cât sunt ei capabili să livreze, și a abordat, forțat de centru, o altă atitudine, renunțând la conferințele de presă pe care le-a înlocuit cu niște clipuri de o calitate îndoielnică.

Într-un astfel de clip video, deputatul de la Cireșu promite că va face o nouă sală polivalentă, în ciuda faptului că CNI a aprobat deja un astfel de proiect care este inițiat de Consiliul Județean Brăila.

”Să se hotărască Popa cum e cu sportul pentru că acum ceva timp arunca cu noroi în HC Dunărea Brăila pentru că echipa este finanțată de Consiliul Județean și Primărie. Dar ce să-i ceri unuia ca Popa?

Promite o sală polivalentă? Atât îl duce capul. La ora actuală, Consiliul Județean are acordul CNI pentru construirea unei săli polivalente de 5.500 locuri. Amplasamentul este deja predat. 

Mai bine se filma cu ce a făcut pentru Brăila. Suntem în 2024 și oamenii nu sunt așa de ușor de prostit cum crede Popa și PNL, cu trei filmulețe în care un deputat se chinuie serios să ducă o propoziție până la capăt!”, a atras atenția vicepreședintele Consiliului Județean, Dobre Ionuț.

Deputatul Alexandru Popa a demonstrat din nou, în ultimele sale clipuri video, că indiferent cât de profesionale ar fi imaginile, nivelul actorului este în continuare sub medie.

”Dacă tot a început campania electorală, Popa este filmat peste tot și promite de toate pentru Brăila. Măcar a învățat bine tot ce are de recitat și nu mai e nevoit să citească cu degetul de pe foaie, cum face în Parlament!

L-am văzut pe Stadionul Chimia, pe Stadionul Municipal și cred că se va filma chiar și lângă tomberoane dacă i se spune că acest lucru aduce voturi.

Să îi aducă cineva aminte lui Popa că PNL e la guvernare de aproape 5 ani, fără oprire!!! Din noiembrie 2019, cu Orban, fostul lui prieten, cu Cîțu vaccinistul, cu Ciucă care a inventat județul Ianca!!! Popa e parlamentar din 2020!

Vorbe, vorbe și iar vorbe. Nimic concret! Orban a fost la Bazinul Olimpic și zace și azi blocat. Un membru PNL e director de ani buni la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila. Stadionul de Atletism este la Guvern și nu este predat Primăriei Brăila, care l-a tot cerut!”, a mai transmis vicepreședintele Consiliului Județean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry