Viceprimarul Jantea: ”Înțelegeți cât de IPOCRIT poate fi Canciu, sluga deputatului de la Cireșu?”

Ipocrizia PNL-ului nu rămâne netaxată de social democrați! Viceprimarul Alexandru Jantea a demonstrat, printr-o postare pe Facebook, că secretarul de stat al PNL, Cătălin Canciu, se folosește de imaginea unor copii pentru a pune în scenă jocuri politice murdare.

Jantea a amintit și de vremea în care ”stăpânul lui Canciu, deputatul-bătăuș Popa de la Cireșu” se fotografia în timp ce oferea cadouri copiilor din județul Brăila. Imaginile se regăsesc și acum pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal Brăila.

”Doar ca să bifeze un atac de doi lei la administrația locală, profesorul Canciu, ajuns între timp servitorul deputatului-bătăuș Popa de la Cireșu, se leagă de niște fotografii de la activitatea “Nepoți pentru bunici”, organizată de Primăria Brăila în parteneriat cu grădinițele.

Canciu, secretar de stat ba la Muncă, ba la Turism, că tot îi place cuvântul “politruc”, spune că fotografiile amintesc de “Epoca de Aur” și că e “mascaradă”, “manipulare” faptul că niște copii apar alături de primarul Brăilei la o frumoasă activitate!

Singura mascarada de aici e chiar modul în care face politică acest PNL-ist! Să bagi niște copii în atacurile tale politice doar ca să dormi mai liniștit că ai scris și tu ceva pe Facebook e josnicie.

Pe Facebook-ul PNL Brăila sunt o mulțime de fotografii în care apare și Canciu alături de copii. Multe sunt și cu stăpânul lui Canciu, deputatul-bătăuș Popa de la Cireșu. Sunt inclusiv poze în care copii din familii nevoiașe primesc cadouri de la PNL și sunt fotografiați cu sacoșele în mâini!!!

Asta nu e mascaradă, nu? Să publici fotografii cu tine ca politician și niște minori cărora le faci cadouri cu „sacoșa de produse” în 2023 nu e “Epoca de Aur” sau “mascaradă”? Doar la PSD e rău, la PNL e bine!

Ca să înțelegeți cât de IPOCRIT poate fi Canciu, sluga deputatului de la Cireșu!

Canciu critică faptul ca în pozele Primăriei de la activități frumoase nu sunt blurate chipurile copiilor, dar pe pagina de Facebook a PNL sunt poze ale unor copii cu sacoșele în mână care nu au fețele blurate!!!! Până la urmă este lege sau nu este lege? Este doar pentru administrația locală când face acțiuni, iar pentru PNL când dă sacoșe nu se aplică?

În rest, singurele lucruri pe care le-a facut sunt intrarea în politică la brațul doamnei Ioniță, așezarea apoi lângă Cătălin Boboc și sfârșitul la picioarele deputatului-bătăuș Popa!

Vindeți foarte ieftin și foarte josnic!”, a transmis viceprimarul Alexandru Jantea.


În cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul PNL Brăila, doar cu jurnaliștii de casă ai PNL, conferință în care subiectul principal au fost micii mâncați de deputatul Popa pe vremea când apărea în presă doar pe subiecte cu bătăi și scandaluri, în diferite discoteci din județul Brăila, secretarul de stat Cătălin Canciu a avut un discurs halucinant la adresa administrației locale.

Canciu i-a acuzat pe cei din conducerea administrației locale de faptul că, deși au fost organizatori ai evenimentului ”Nepoți pentru bunici”, au postat fotografii de la această manifestare pe rețelele de socializare.

Amintim pe această cale faptul că preocupările lui Cătălin Canciu, de când a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Turismului și Antreprenoriatului, nu au avut nici cea mai mică legătură cu implementarea proiectelor guvernamentale la nivel local. Misiunea lui în acest minister se rezumă la postări pe Facebook, scrise cel mai probabil de alții, cu privire la cabluri, gropi sau fotografii de pe rețele sociale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry