S-a finalizat modernizarea UPU Brăila! Președintele spune că secția va fi funcțională din primăvară!

Deși lucrările de modernizare s-au finalizat, urmând să se facă recepția proiectului, Unitatea de Primiri Urgențe se va muta în primăvara anului viitor, când temperaturile vor permite acest lucru.

Președintele Consiliului Județean a precizat faptul că va fi foarte dificil atât pentru cadrele medicale cât și pentru pacienți să treacă din nou printr-o relocare.

”În câteva zile vom semna procesul-verbal de recepție, vom face curățenie, vom aduce echipamentele medicale și tot ce înseamnă mobilierul și vom lua hotărârea împreună cu cadrele medicale când e momentul să mutăm UPU înapoi pentru toți brăilenii. Eu zic să nu facem totuși pe iarnă, deci nici în ianuarie, în februarie, undeva în luna martie, astfel încât să putem să mutăm în mod corespunzător pentru că nu este chiar atât de simplu să muți dintr-o parte în alta”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 8 -„Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”, valoarea investițiilor ridicându-se la suma aproximativă de 1,5 milioane de euro.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry