Trei polițiști de penitenciare au depus Jurământul de Credință la Penitenciarul Brăila

În data de 10.05.2024, într-o ceremonie solemnă desfășurată la Penitenciarul Brăila, trei agenți de poliție penitenciară definitivi, recrutați din sursă externă și-au depus jurământul de credință în fața conducerii instituției și a colegilor lor.

Această ceremonie reprezintă un moment deosebit în cariera acestor tineri polițiști, care, prin depunerea jurământului de credință, și-au angajat loialitatea față de lege, respectul față de drepturile omului și hotărârea de a-și îndeplini responsabilitățile cu integritate și profesionalism.

Conducerea unitatii și-a exprimat încrederea de a primi noi colegi în rândul personalului și le-a urat bun venit celor 3 politisti de penitenciare nou încadrati, încurajandu-i să continue să se dezvolte profesional și să își pună în valoare competențele în beneficiul comunității, multumind tuturor celor implicați în procesul de pregătire și integrare a acestora.

Noii agenți de poliție penitenciară vor continua să contribuie la asigurarea siguranței și securității în cadrul Penitenciarului Brăila, cu devotament și profesionalism în îndeplinirea responsabilităților lor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry