Ziua Porților Deschise la Adăpostul Unirea! Luni, 4 octombrie, oferă șansa unui câine de a avea o viață frumoasă!

Cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor, S.U.P.A.G.L. Braila organizeaza luni, 4 octombrie 2021, in intervalul orar 12-17, “Ziua Portilor Deschise” in incinta adapostului pentru cainii fara stapan, din localitatea Unirea.

Evenimentul are ca scop principal stimularea adoptiilor cainilor fara stapan, informarea si educarea publicului cu privire la protectia animalelor, incurajarea voluntariatului.

Vizitatorii pot interactiona cu animalele din adapost si vor putea adopta catei. Pentru adoptie solicitantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente: carte de identitate, adeverinta de venit si actele de spatiu. Cei care nu dispun pe moment de un spatiu adecvat dar vor sa salveze un caine, pot opta pentru adoptia la distanta.

Persoanele care adopta un caine in cadrul acestui eveniment vor beneficia de transportul gratuit al cainelui in municipiul Braila, dupa sterilizarea si vindecarea acestuia.

De ce sa adopti un caine din adapostul public al municipiului Braila?

– oferi sansa unui caine de a avea o viata frumoasa, iar tu vei beneficia de un adevarat prieten

– iei cainele sterilizat, vaccinat antirabic, deparazitat, microcipat si inregistrat in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan

– poti aduce inapoi cainele daca situatia ta se schimba si nu mai poti tine cainele

– personalul adapostului te poate consilia pentru a gasi cainele potrivit pentru tine

– contribui la binele comunitatii locale, la scaderea numarului de caini de pe strazi , la asigurarea unui climat de siguranta si sanatate in orasul nostru.

Asteptam cat mai multe persoane la adapost. Daca tu nu poti adopta, poate prietenul tau este interesat si are conditii corespunzatoare pentru intretinerea unui caine.

ADOPTIA ESTE GRATUITA!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry