30 AUGUST – SALA POLIVALENTĂ: HC Dunărea Brăila – Gloria Buzău! ETAPA I din Liga Florilor Mol!

Pe data de 30 August 2023 este programată prima rundă din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni Gloria Buzău, miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

  • Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30.
  • Preț bilet: 15 lei
  • Copiii până în 5 ani*: intrare gratuită
  • Copiii sub 14 ani*: 5 lei

* în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune PRO Arena iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=84182

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, patru dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 07.05.2023, la Buzău. Partida s-a încheiat la scorul de 19 – 21 pentru echipa de la malul Dunării.

”Începem noul sezon competițional cu un bagaj de meciuri foarte puternice atât din perioada de pregătire cât și din SuperCupa României. Ne așteptăm la un sezon mult mai puternic față de cel precedent, toate echipele s-au întărit cu jucătoare bune. Va fi un sezon interesant care cu siguranță va delecta spectatorii brăileni. Avem șansa să debutăm pe teren propriu având avantajul celui de-al optulea jucător pe care ne bazăm. Vă așteptăm la meciuri”,

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată în data de 02 Septembrie 2023, în deplasare, împotriva echipei SCM Universitatea Craiova. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry