Echipa de handbal Dunărea Brăila a plecat în Croația pentru meciul cu Podravka Vegeta

Drumul european continuă pentru HC Dunărea Brăila. Jucătoarele dispută în deplasare meciul cu Podravka Vegeta (Croația), contând pentru sferturile de finală a EHF European League.

Sferturile de finală se vor juca în sistem tur-retur, pe 16 martie 2024, ora 17:00 (ora României) și 24 martie 2024, ora 18:00 (ora României) primul meci fiind în deplasare, iar al doilea la Buzău. Ambele meciuri vor fi transmise de postul de televiziune DigiSport.

Dunărea Brăila a performat în Grupa B EHF European League cu 5 victorii și o înfrângere și a câștigat grupa, clasându-ne pe primul loc. Echipa are nevoie să marcheze cât mai multe goluri în cele două meciuri pentru a se califica în Final Four-ul EHF European League. Ar însemna pentru Dunărea Brăila cea mai mare realizare a clubului de la înființare.

Așteptăm cu nerăbdare meiciul cu Prodravka. Știm că totul contează și trebuie să fim pregătiți pentru că au făcut niște meciuri foarte bune acasă și este important să venim de la Prodravka cu rezultate bune

,a declarant antrenorul principal HC Dunărea Brăila, Jan Leslie.

Podravka este o echipă puternică și agresivă care a pus probleme multor adversarilor acasă. Știm că va fi un meci dificil, dar cu o pregătire bună și o tactică corectă, sunt sigură că ne vom întoarce acasă cu o victorie

Andreea Popa, jucătoare HC Dunarea Brăila.

Final Four-ul EHF European League este programat să se desfășoare la Graz, în Austria, pe 11 și 12 mai.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry