Etapa a V-a din Liga Florilor MOL | Dunărea Brăila va întâlni pe teren propriu Rapid București

La data de 27 Septembrie 2023 este programată runda a V-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni Rapid București, miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa bucureșteană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.08.2023, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 29 – 35 pentru Rapid.

Meciul cu Rapid vine după o deplasare grea în Islanda. Fetele sunt pe drum spre casă, vor ajunge în cursul zilei de luni. Nu va exista zi de odihnă ceea ce va face ca etapa a V-a să fie foarte dificilă pentru echipa noastră

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa tot pe teren propriu, în EHF European League – Tur 2 de calificări în grupe, pe data de 30 Septembrie 2023, returul cu echipa Valur (Islanda), începând cu ora 17:00.

Următoarea etapă în campionat este programată în data de 4 Octombrie 2023, în deplasare, împotriva echipei CS Minaur Baia Mare.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00.

Preț bilet: 15 lei

Copiii până în 5 ani: intrare gratuită

Copiii sub 14 ani: 5 lei

* în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry