Etapa a VII-a din Liga Florilor MOL | Dunărea Brăila întâlnește pe teren propriu CSM București!

Pe data de 25.10.2023 este programată runda a VII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni CSM București, miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore AICI.

Între anii 2022-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa bucureșteană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 20.05.2023, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 26 – 35 pentru CSM.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din Liga Florilor este cel cu CSM București. Ne așteptăm la o sală plină, la o atmosferă extraordinară atât pe teren cât și în tribune. Jucătoarele noastre sunt motivate și vor juca pentru a bifa o victorie împotriva CSM. Ne așteaptă un program încărcat, cu meciuri în Liga Națională și în EHF European League, cu deplasări lungi. Însă cred în profesionalismul fetelor și sunt convins că vor da totul în teren

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00.

Preț bilet: 15 lei

Copiii până în 5 ani: intrare gratuită

Copiii sub 14 ani: 5 lei

* în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev.

Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry