Candidatul PSD la funcția de PRIMAR al comunei Viziru: Ana Cornelia Măcrineanu va duce mai departe proiectele începute de regretatul Dima Priceputu!

Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Viziru, actual viceprimar ales în 2020 și promovat de regretatul Dima Priceputu în funcția de viceprimar, are o experiență de opt ani în administrație, timp în care a fost consilier local, ales pe listele PSD.

Măcrineanu recunoaște că a ales să candideze în memoria fostului primar, regretatul Dima Priceputu, dar și la încurajările celui mai longeviv primar al Partidului Social Democrat – Coman Stanca – femeia care conduce de 20 de ani, cu o mână de fier, comuna Vădeni.

1. Aș vrea să începem cu experiența pe care o aveți în administrație și colaborarea pe care ați avut-o cu regretatul primar Dima Priceputu

R: ”Am fost, timp de opt ani de zile, consilier local, iar în urma alegerilor din 2020, domnul primar Dima Priceputu, m-a promovat și susținut în funcția de viceprimar. Toată experiența mea politică, dar și administrativă, i se datorează dânsului și Organizației Județene a Partidului Social Democrat, care este alături de mine și acum, în această cursă electorală.

Am ales să candidez în memoria fostului primar, care mi-a fost coleg și prieten, fiind inspirată și încurajată de celelalte trei doamne primar pe care Partidul Social Democrat le are în județul Brăila”.

2. Faptul că sunteți femeie reprezintă un dezavantaj în această cursă electorală?

R: ”Nu consider că este un dezavantaj. Dimpotrivă, dacă ne uităm la celelalte comune care sunt conduse de femei vom realiza că nu este nicio diferență față de cele conduse de bărbați. Consider că este mult mai important să îți cunoști atribuțiile pe care le ai față de locuitori și să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru binele lor.

Îmi doresc, așa cum am spus și în sloganul meu de campanie, ca Instituția Primăriei comunei Viziru să reprezinte locul în care vizirenii vin cu inima deschisă și cu convingerea că problemele lor își vor găsi rezolvarea”

3.Partidul Social Democrat are în județul Brăila câteva doamne care ocupă funcția de primar. Credeți că veți face față provocărilor care vin cu această funcție?

R: ”Sunt trei doamne pe care le respect foarte mult pentru felul în care au transformat comunele pe care le păstoresc. Sper ca din luna iulie să mă număr printre acestea, iar proiectele pe care le vom implementa în comuna Viziru să ne ducă pe primele poziții în topul celor mai dezvoltate comune din județul Brăila.

Partidul Social Democrat a promovat întotdeauna și a acordat șanse egale femeilor, motiv pentru care sunt convinsă că, împreună cu echipa mea, vom trece cu bine peste orice provocare”

4. Care sunt proiectele pe care vi le propuneți în primul mandat la conducerea comunei Viziru?

R: ”Sunt foarte multe proiecte pe care le vom continua și desigur, sunt proiectele cu care a candidat fostul primar, Dima Priceputu, care vor fi promovate și implementate mai departe, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila.

– În primul rând vom continua reabilitarea străzilor pe raza localității Viziru și vom începe turnarea covorului asfaltic în localitatea Lanurile, astfel încât toate gospodăriile să aibă acces la drumuri pe care să se poată circula în condiții normale. Totodată, vom extinde rețeaua de iluminat public din localitățile Viziru și Lanurile.

– În localitatea Viziru avem ca utilități apă și canalizare, urmează să extindem sistemul de canalizare și în localitatea Lanurile. În ceea ce privește racordarea la rețeaua de gaze, comuna Viziru face parte din ADI GAZ și vom face toate demersurile necesare astfel încât fiecare gospodărie să se poată branșa, atunci când acest lucru va deveni posibil.

– Avem, la momentul actual, în implementare prin Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) reabilitarea trotuarelor și rigolelor.

– Urmează să reabilităm spațiul în care se desfășoară Târgul de la Viziru – cel mai mare din județul Brăila, care se bucură de o foarte mare popularitate în rândul comercianților dar și a cumpărătorilor.

– Vom reabilita nocturna stadionului din comuna Viziru, atfel încât meciurile și antrenamentele să se desfășoare în cele mai bune condiții.

– Vom amenaja un părculeț de joacă pentru copii în localitatea Lanurile și vom reabilita cele două cimitire din comună.

– Avem un proiect de extindere a clădirii în care își desfășoară activitatea Primăria Viziru și ne dorim ca aici să găzduim biblioteca din comună.

– Pentru că ne dorim ca siguranța cetățenilor să devină o prioritate, vom extinde sistemul de supraveghere video pe raza comunei Viziru”.

5. Cum vedeți campania electorală, ținând cont de faptul că principalul dumneavoastră contracandidat este tot o femeie?

Îmi doresc să fie o campanie corectă. Îmi respect contracandidata, suntem de aceeași vârstă și ne-am intersectat de multe ori în activitatea pe care o desfășurăm în cadrul Primăriei comunei Viziru.

Îmi doresc ca vizirenii, care sunt oameni muncitori, modești și cu frică de Dumnezeu, să îmi acorde votul de încredere, astfel încât să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem în implementare.

6. Ce mesaj le transmiteți vizirenilor pentru a-i îndemna să iasă la urne și să vă voteze?

R: Vreau să fim “acasă” în satul nostru! Vreau să fiu un primar alături de oameni și pentru oameni! Vreau să avem cea mai frumoasă comună, să avem cei mai mândri copii!

“Treptele” Primăriei, să reprezinte rezolvarea problemelor fiecărui locuitor al comunei Viziru.

Comuna noastră merită să aibă în continuare șanse egale la o dezvoltare armonioasă, în concordanță cu întreg județul! Echipa Partidului Social Democrat vă propune șansa la continuarea proiectelor de dezvoltare și o totală implicare în rezolvarea problemelor cu care vizirenii se confruntă!

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac: ”Singura șansă de dezvoltarea a acestei comune, pe actuala guvernare, este Consiliul Județean!”

Doamna Măcrineanu este actualul viceprimar al comunei Viziru, o cunosc de foarte mult timp, a fost consilier local al comunei Viziru. Face parte, de mulți ani, din echipa PSD. Considerăm că este o doamnă care poate îndeplini și funcția de primar. Este un om cu suflet, un om care se gândește la comunitate, a fost mereu implicată în a rezolva problemele cetățenilor împreună cu fostul primar. Este păcat că s-a întâmplat această tragedie, Dumnezeu să îl ierte!

Ne vom lupta ca această comună să rămână în continuare o comună PSD, pentru că singura șansă de dezvoltare a acestei comune, pe actuala guvernare, este Consiliul Județean. Eu îi voi da tot sprijinul astfel încât, proiectele pe care și le-a propus să le ducă la bun sfârșit, în primul rând pentru locuitorii comunei Viziru. Din acest motiv suntem aleși, pentru a rezolva problemele comunității”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry