HC Dunărea rămâne pe mâna celui mai bun antrenor din LUME! Morten Soubak a semnat pentru următoarele două sezoane!

Danezul Morten Soubak a semnat un nou contract și va rămâne antrenorul echipei de Liga Națională a HC Dunărea Brăila  pentru următoarele două sezoane.

Morten Soubak a fost desemnat de către Federația Internațională de Handbal, în anii 2012, 2013 și 2015 al doilea CEL MAI BUN ANTRENOR DIN LUME iar în 2014 a primit din partea Comitetului Olimpic din Brazilia, distincția de CEL MAI BUN ANTRENOR.

Una dintre cele mai mari performanțe ale lui Morten Soubak a fost câștigarea titlului mondial din 2013 cu echipa națională a Braziliei. Tot cu echipa națională a Braziliei a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Londra 2012, unde a ocupat locul 6 și Rio de Janeiro 2016 unde a ocupat locul 5.

Antrenorul danez a cunoscut Brăila în anul 2019, în cadrul competiției Trofeul Carpați care s-a desfășurat la Sala Polivalentă, competiție pe care a și câștigat-o de altfel cu echipa națională a Angolei, acolo unde este selecționer.  

În aprilie 2021, clubul HC Dunărea Brăila a obținut semnătura antrenorului Morten Soubak declarându-și încântarea că va participa la una dintre cele mai puternice ligi din lume cu Brăila. Astfel a renăscut forța echipei de handbal care a avut un debut de sezon competițional foarte bun. HC Dunărea Brăila a intrat în pauza competițională de sărbători ocupând locul 2 în clasamentul Ligii Florilor, înregistrând 6 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri.

”Semnătura antrenorului Morten Soubak înseamnă continuitate, ceea ce ne bucură extrem de mult având în vedere rezultatele excepționale pe care echipa le are. Cu siguranță ne dorim să continuăm în același ritm, avem toate premisele de a spera la performanțe maxime și avem un lot cu jucătoare valoroase. Faptul că rămâne aceeași echipă, singura excepție fiind transferul Samarei Da Silva transferata la CSM București, credem în invincibilitatea acesteia”

a declarat Adrian Manole, președintele HC Dunărea Brăila.

Tot de continuitate ne bucurăm și în ceea ce privește finanțarea clubului, Consiliul Județean Brăila şi Primăria Municipiului Brăila fiind principalii finanțatori.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry