Toate posturile de medici rezidenți, din Spitalul Județean, sunt ocupate! Din ianuarie mai vin 2 medici la Medicină Internă și unul la UPU!

Vești bune de la Spitalul Județean Brăila unde toate posturile de medici rezidenți au fost ocupate. Mai mult, președintele Consiliului Județean a anunțat că din ianuarie vor veni doi medici la secția de Medicină Internă șu unul la UPU.

Dat fiind faptul că numărul cazurilor de bolnavi internați la ATI s-a redus considerabil, conducerea spitalului a reușit să lărgească ușile astfel încât să nu mai existe nicio problemă la evacuarea pacienților în caz de incendiu. La finalul pandemiei, când secția va reveni la destinația inițială ATI Pediatrie, ușile vor fi refăcute conform proiectului, pentru paturi de copii.

”Este pentru prima dată când toate posturile de medici rezidenți sunt ocupate, ceea ce ne bucură foarte mult. Sunt premise foarte bune pentru viitorul Spitalului Județean, să avem ocupate toate posturile de medici rezidenți este un lucru benefic. De la 1 ianuarie vor mai veni doi medici la Medicină Internă și un medici la Unitatea de Primiri Urgențe.

Problema noastră cu spitalul începem să o punem pe roate și să avem cadre medicale și tinere dar și pregătite pentru a oferi un act medical de calitate tuturor brăilenilor.

Cu toții știm că a fost un an complicat pentru spital, multe investiții cu foarte multe plăți generate de această pandemie, dar am reușit din bugetul Consiliului Județean să alocăm fonduri foarte necesare astfel încât să nu lipsească medicamente și cel mai important, oxigenul medicinal.

Vreau să felicit conducea și Consiliul de Administrație al Spitalului pentru eficiența de care ați dat dovadă în rezolvarea problemelor cu care ne-am confruntat pe parcursul acestui an. Cred că și anul viitor, în aceeași formulă, vom depăși momentele grele și ne vom ocupa de proiectele pe care ni le-am propus, astfel încât spitalul să crească de la an la an”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Una din cele mai importante realizări ale Spitalului Județean a fost montarea prizelor de oxigen pentru secțiile ATI, astfel încât s-a renunțat la folosirea buteliilor de oxigen, care s-au dovedit a fi foarte periculoase și care au stat la baza incendiilor produse în alte spitale din România.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry