Meciul România – Olanda, de la Campionatul European de Fotbal, va fi transmis live pe ecranul din fața Casei Tineretului!

Naţionala României va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, meci care va avea loc în data de 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D. În urma rezultatelor de miercuri, dintre echipele clasate pe locul al treilea în grupe au ratat calificarea Ungaria (3 puncte) şi Croaţia (2 puncte).

Brăilenii pot susține echipa națională a României, în Campionatul European de Fotbal, din fața Casei Tineretului, din Brăila. Administrația locală va asigura transmisiunea în direct a meciului cu Olanda.

Marți, ora 19:00, pe ECRANUL din fața Casei Tineretului se va transmite live meciul România – Olanda de la Campionatul European de Fotbal.

Ecranul și băncile vor fi asigurate de Primăria Brăila, iar sonorizarea de Consiliului Județean, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Iubitorii fotbalului sunt așteptați la meci, pentru a susține România!