VIDEO: Momente de groază pentru trei tineri din Brăila! Un bărbat a scos pistolul și a tras asupra lor! Poliția: ”A asociat cu o împușcătură sau un zgomot produs de un articol pirotehnic”!

Incidentul a avut loc noaptea trecută în parcarea complexului Brăila Mall, în jurul orei 00.30. Cei trei tineri se aflau în mașina staționată, când au auzit o pocnitură. Nu au dat importanță sunetului, fiind perioada de iarnă au pus totul pe seama unei pocnitori.

La scurt timp după, tinerii au ieșit din autoturism să fumeze, moment în care au observat doi bărbați care se apropiau de ei. După ce au trecut de autoturismul lor, unul dintre agresori l-a întrebat pe șofer daca are vreo problemă. Tânărul i-a răspuns că a ieșit să fumeze o țigară și nu are nicio treabă cu ei. În acel moment, unul dintre cei doi bărbați a scos din geacă un pistol, l-a armat, și a început să tragă în direcția lor. Tinerii s-au speriat foarte tare, s-au urcat în mașină și au fugit spre unul din paznicii complexului. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

”Nu am reușit să surprind momentul cu camera montată pe autoturism. Mașina era oprită iar filmarea a început după ce am pornit motorul și am încercat să fugim. Cu siguranță sunt camere de filmat în parcare”, ne-a declarat șoferul.

La 00.38 a fost anunțată Poliția prin apel la 112 și au început cercetările.  

”Azi-noapte, în jurul orei 00:40, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112,  de un brăilean cu privire la faptul că în parcarea centrului comercial din localitatea Vărsătura s-ar fi tras cu un pistol cu bile.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde au identificat apelantul, iar din verificări a rezultat faptul că bărbatul ar fi auzit un zgomot pe care l-a asociat cu o împușcătură sau un zgomot produs de un articol pirotehnic, neputând preciza exact proveniența acestuia.

De asemenea, în zonă nu au fost identificate alte persoane sau pagube materiale produse”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Probabil că trebuia să fie cineva împușcat, să curgă sânge, ca Poliția să trateze cu seriozitate acest atac. Pe filmarea din mașină se aude inclusiv apelul la 112 unde victima le spune polițiștilor că s-a tras cu un pistol.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry