Antoneta Ioniță candidează pentru funcția de prim-vicepreședinte! Deputatul Alexandru Popa: ”Sunt convins că vom reuși să punem bazele celei mai puternice opoziții!”

Fostul deputat PNL, Antoneta Ioniță, candidează pentru funcția de prim-vicepreședinte la alegerile interne din cadrul Organizației Județene a PNL Brăila, care vor avea loc vineri, 9 iulie 2021.

Am luat decizia de a candida pentru funcția de Prim Vicepreședinte a Organizației Județene PNL Brăila, la invitația domnului deputat Alexandru Popa, alăturându-mă astfel noii echipe liberale ce se coagulează alături de un lider tânăr, cu viziune, disponibilitate și dorință consacrată în a realiza schimbări majore care să ducă doctrina liberală alături de sufletul brăilenilor.

Nu mă voi lansa în promisiuni specifice campaniilor interne, au fost prea multe de-a lungul acestor ani și știm că liberalii adevărați și corecți, de la președintele PNL până la ultimul membru, sunt sătui de promisiuni, de iluzii, de așteptare.

Cu toții ne dorim o organizație județeană puternică, iar pentru acest proiect avem nevoie de o echipă unită, în care criterii precum valoare, seriozitate, disponibilitate, competență, onestitate, verticalitate, meritocrație, să ne ghideze în construcția unei organizații sănătoase.

În ceea ce mă privește, vă asigur că voi fi același om cu grijă față de semeni, același om care va ține cont de nevoile comunității și care nu va precupeți niciun efort în încercarea de a rezolva problemele punctual.

Ce îmi doresc? O deschidere a Organizației PNL Brăila către toți oamenii care simt liberal și care doresc să pună umărul pentru a dezvolta o comunitate cu care să ne mândrim”, a declarat Antoneta Ioniță.

În ciuda faptului că Boboc a declarat în presă că va candida pentru o funcție în Biroul Județean, deputatul Alexandru Popa spune că vor exista doi oameni din echipa sa care își vor depune candidaturile, pentru cele două funcții de prim-vicepreședinte.

Mă bucur și salut decizia doamnei Ioniță, de a merge mai departe alături de mine. Să nu uităm faptul că doamna Antoneta Ioniță a fost deputat în mandatul trecut, dar și consilier onorific al ministrului Sănătății, Victor Costache, și are o experiență politică care ne va fi de ajutor în formarea viitorului Birou al Partidului Național Liberal. În următoarele zile vom prezenta și cel de-al doilea candidat la funcția de prim-vicepreședinte. Sunt convins că la Brăila vom reuși să punem bazele celei mai puternice opoziții pe care a întâlnit-o PSD-ul, în țară. Începând de săptămâna viitoare, Partidul Național Liberal, la Brăila, va fi o singură voce, o singură echipă, cu un singur scop: înfrângerea adversarilor politici! Nu vor mai exista tabere și bisericuțe! Vom lupta cu toții pentru un singur deziderat, acela de a scoate Brăila de sub dictatura social-democrată!”, a declarat deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry