Halucinant! Prefectul vrea sa-i țină pe vaccinați în țarc și cu mască pe gură, la concertele organizate de Zilele Brăilei!

Prefectul Brăilei, USR-istul Nicușor Ciocan, a făcut o declarație cel puțin ciudată pentru debrăila.ro. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că persoanele care vor să participe la concertele organizate de Primărie pentru Zilele Brăilei trebuie să stea în țarc și cu masca la gură, chiar dacă sunt vaccinate iar concertele se desfășoară în aer liber.

”Este obligatorie purtarea măștii de protecție în zona închisă, doar pentru sâmbătă și duminică. E vorba despre cei care participă la concerte. Propunerea a fost să se poarte masca peste tot, însă am convenit să rămână doar pentru partea restricționată. Accesul în zona îngrădită se va face cu certificat de vaccinare, test negativ sau dovada trecerii prin boală. După zona îngrădită va exista și o zonă tampon, ca să nu stea lumea călare pe garduri. Trebuie să se respecte și distanțarea socială”, a declarat prefectul pentru debrăila.ro

În ciuda faptului că peste tot în țară se desfășoară concerte fără obligativitatea purtării măștii de protecție de către participanți, prefectul Brăilei se încăpățânează să ”respecte legea”, deși chiar el a fost surprins fără mască, în instituția pe care o conduce. La acea dată a fost sancționat cu un simplu avertisment.

Reamintim faptul că în urmă cu șase zile premierul Florin Cîțu a participat la Festivalul Electric Castle, în Cluj, alături de sute de mii de persoane din toată țara, fără mască de protecție.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry