VIDEO: Primarul din Gropeni, către un consilier local: ”Chiar dacă fac pușcărie la bătrânețe, dar aia ești! Nesimțită e maică-ta care te-a făcut pe tine! Jegule!” Consilierul nu a vrut să voteze un proiect!


Scandal mare în ședința care a avut loc astăzi la Consiliul Local Gropeni. Primarul liberal, Stan Malinche, a amenințat și a înjurat ca la ușa cortului o consilieră a Partidului Social Democrat.

Angelica Zainea a refuzat să voteze proiectul de hotărâre cu privire la desemnarea unui număr de doi consilieri care să facă parte din Comisia de Evaluare a secretarului general al comunei. Motivul pentru care proiectul nu a fost votat de consilierii PSD este că nu s-au făcut propuneri în plenul consiliului ci proiectul a fost redactat de la început cu numele celor doi consilieri liberali, agreați de majoritate, pentru a face parte din această comisie: Cocianu Nicușor și Cristea Marian.

În momentul în care Zainea și-a justificat refuzul de a vota acest proiect, primarul Stan Malinche a început să o jignească și chiar să o amenințe în plenul consiliului.

Primarul PNL Stan Malinche: ”Las-o în pace nu vezi cum e, că de doi ani e numai contra”

Consilier local: ”Ce faceți domnule primar?”

Primarul PNL Stan Malinche: ”O să meargă cu nesimțirea până la infinit”

Consilier local: ”Nesimțit sunteți dvs., domnu primar! Mare nesimțit sunteți”

Primarul PNL Stan Malinche: ”Nesimțită e maică-ta care te-a făcut pe tine. Jegule!”

Consilier local: ”Nu, dvs sunteți! Tu măi Malinche care ești mai mare jegos!”

Primarul PNL Stan Malinche: ”Dacă vin la tine te dau cu cracii în sus acum. Ai înțeles? Nu îți e rușine?

Consilier local: ”Ce faci? Ia vino și dă-mă cu cracii în sus!”

Primarul PNL Stan Malinche: ”Dacă mai mă jignești…”

Consilier local: ”Dar nu v-am jignit domnu primar, dvs ați început!”

Primarul PNL Stan Malinche: ”Dacă mai mă jignești, nu numai aici, și în alte locuri, chiar dacă fac pușcărie la bătrânețe, dar aia ești”

Consilier local: ”Mă omorâți?”

Primarul PNL Stan Malinche: ”Ai să vezi, mai jignește-mă!”

Consilier local: ”Mă amenințați, domnule primar!”

Primarul nu se află la prima abatere de acest gen. Angelica Zainea va depune mâine a doua plângere penală pe numele primarului Stan Malinche, după ce a mai fost amenințată de acesta și anul trecut.


Cine este Stan Malinche? Primarul care a susținut un concurs de angajare în chiloți!

În septembrie 2021 Jurnalul de Brăila a intrat în posesia unor imagini incredibile care îl arată pe primarul comunei Gropeni, dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL. Primarul, deși însurat, îi face declarații de dragoste viitoarei angajate și chiar îi enumeră posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în Primăria pe care o conduce.

O tânără, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a trimis către redacția Jurnalul de Brăila o serie de fotografii și clipuri video în care primarul comunei Gropeni, Stan Malinche, aflat într-o cameră de hotel, la Congresul PNL, care a avut loc în data de 25 septembrie, la București, îi face complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una dintre direcțiile subordonate instituției pe care o conduce.

Tânăra, căreia i s-a promis un loc de muncă la Primăria Gropeni, insistă în filmare ca primarul să-i spună exact cu ce o poate ajuta. Inițial Malinche s-a ferit să-i ofere detalii viitoarei angajate.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de… ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”,

spunea edilul.

În continuare, primarul îi promite tinerei că va avea grijă de ea și o va ajuta ”în prisma alegerilor care au fost zilele trecute”(n.r. Congresul PNL care a avut loc pe 25 septembrie, unde primarul Stan Malinche recunoaște că l-a votat pe Florin Cîțu).


Cine îl crede pe Popa, că i-a retras sprijinul politic primarului din Gropeni?

La începutul lunii iulie, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat, într-un comunicat de presă, că va propune retragerea sprijinului politic în cazul primarului din comuna Gropeni, Stan Malinche. Lucru confirmat apoi într-o conferință de presă.

Între timp, Stan Malinche a apărut în câteva fotografii la sediul PNL din Brăila, în cadrul unor vizite oficiale, alături de deputatul Popa Alexandru. Se pare că președintele PNL Brăila uită ușor și iartă repede pe cheltuiala imaginii Partidului Național Liberal.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry