Chiar și un drum de 1000 de km, începe tot cu primul pas…

În spiritul acestui aforism asiatic, Școala de Canto din Brăila, o lume cu scenă, orchestră, dirijor, cor, balet, regizor și roluri, vibrând într-un univers al notelor muzicale, te așteaptă să-i treci pragul.

Avem o experiență de aproape zece ani în a clădi destine muzicale, confirmate valoric  în sute de concerte, recitaluri, concursuri sau emisiuni televizate.

Te așteptăm să vii la Casa de Cultură din Brăila, din Piața Poligon 2A, sau la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați, pentru a descoperi calitățile latente ale vocii tale, ce pot da, cu ajutorul nostru, valențe noi personalității tale.

Ai anumite timidități, inerente vârstelor tinere, sau o oarecare neîncredere în forțele proprii? Vino la noi și vei simți cum scena, muzica și rolul, vor șterge definitiv din atitudinea ta  aceste limite autoimpuse, în  care doar tu crezi.

Vei fi ajutat în șlefuirea propriei personalități, prin dezvoltarea calităților vocale, de către Valentin Vasopol, tenor, prim solist la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” – Galați, manager al TheoMusic Academy Galați – Brăila.

Dacă vei veni, vei descoperi că, poate, muzica nu va salva lumea, dar cu siguranță  o va face mai bună…

Contact : 0755 491 551

Facebook : TheoMusic Academy

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry