INVITAȚIE la Concertul simfonic de deschidere a stagiunii 2024-2025, organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila

Avem îndrăzneala de a face și a scrie istorie, alături de dumneavoastră, într-un oraș care își cere dreptul la muzica autentică, la cultură. Fiecare stagiune a Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” devine un reper care deschide noi orizonturi, fiecare concert devine o direcție.

Debutul celei de a noua stagiuni îmbină puritatea caldă și rafinată data de timbrul flautului sub stăpânirea artistică a interpretului Ion Negură din Republica Moldova, cu forța de nedescris și dramatismul ce reies din lucrările lui Ludwig van Beethoven. Cei ce vor pune în valoare partiturile propuse sunt membrii Orchestrei de cameră „George Cavadia”, conduși de viziunea dirijorului Aurel Bălae.

Vă dăm întâlnire miercuri, 25 septembrie 2024, de la ora 19.00, la Casa Tineretului Brăila, la Concertul simfonic de deschidere a stagiunii 2024-2025, organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila împreună cu partenerii Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila. Prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Marilena Niculescu.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/concert-simfonic.html


Vă așteptăm cu drag!

prof. Alexandra Gurgu

Secretar muzical al Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Brăila

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry