Mihai Tudose, la Congresul PSD: ”România are nevoie să depășească cea mai mare criză: criza de încredere”

Foto: ecopolitic.ro

În discursul susținut la Congresul PSD, europarlamentarul Mihai Tudose a cerut românilor să acorde din nou încredere autorităților.

”România are nevoie să depășească cea mai mare criză: criza de încredere. Românii și-au pierdut încrederea în autorități. Pentru că am văzut președintele spunând că nu e pandemie, e o simplă gripă()…Nu am să vorbesc nici despre câţi oameni au murit în pandemie şi nici azi nu ştim de ce, unii de boli, alţii arşi în containere, arşi în spitale, nu am să vorbesc despre cam câţi bani a împrumutat România(…) Am văzut președintele spunând că România are cel mai bun PNRR din galaxie(…)Am aflat că trebuie să câștige ei, ca să plece PSD de la guvernare. Liberalii sunt foarte buni la comunicare, acuză PSD că face deficit mare. Dar cine a făcut datoriile?”, a declarat europarlamentarul PSD, Mihai Tudose.


”Ne trebuie un preşedinte – şi îl avem pe Marcel Ciolacu – ne trebuie un preşedinte care să aibă curajul să fie normal. Un om normal pentru români” – Mihai Tudose

El a făcut o trimitere la filosoful grec Platon, ironizând, pe bună dreptate, cartea scrisă de liderul PNL Nicolae Ciucă.

”Ca să ieșim din zona aia de cărți, plecând de la benzile desenate cu umbre, îl invoc pe Platon: ne-au băgat într-o peșteră când au guvernat, ne-au arătat pe pereți umbra deformata a realității. Haideți să terminam cu chestia asta, trebuie ca după 10 ani sa ieșim din peștera să vedem realitatea”, a spus Tudose la Congresul PSD.

Fostul prim-ministru Mihai Tudose candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry