I-a luat viața pentru bani! A fost găsit telefonul doctoriței Marina Gavril! Maricel a scos bani din contul victimei folosindu-se de cardul pe care l-a furat!

A intrat în cabinet cu intenția clară de a fura bani și bunuri. A plecat cu telefonul și cardul victimei, nu înainte de a-i lua viața cu o brutalitate extremă!

Prim-procurorul Ionel Gîlcă și echipa de anchetatori pe care o coordonează, pentru elucidarea misterului morții medicului stomatolog Marina Gavril, au intrat în posesia telefonului victimei. Maricel Mihai nu mai are scăpare! Procurorii au dovedit faptul că Maricel a folosit cardul victimei pentru a scoate bani de la mai multe bancomate din Brăila.

”În fapt, s-a reţinut că inculpatul M.M a comis, la data de 16.07.2024, infracţiunea de omor calificat în varianta agravatei pentru a înlesni sau a ascunde săvârşirea altei infracţiuni”, când inculpatul a pătruns, fără drept, în cabinetul victimei, înarmat cu un obiect tăietor-înţepător (posibil cuțit), a comis infracţiunea de tâlhărie calificată, în variantele agravatelor -,,prin folosirea unei arme ori substanțe explozive, narcotice sau paralizante” şi prin violare de domiciliu sau sediu profesional”, sustrăgând victimei, prin violenţă extremă, telefonul mobil, precum şi cardul bancar pe care l-a folosit la bancomatele altor bănci, efectuând operaţiuni de retragere în numerar.

Prin încheierea din data de 13.08.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brăila, s-a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi s-a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului M.M pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2024 până la data de 18.09.2024, inclusiv. Cercetările continuă prin administrarea tuturor mijloacelor de probă apreciate a fi concludente, pertinente şi utile cauzei, cu respectarea dreptului la apărare şi a celorlalte principii fundamentale ale procesului penal” – se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Maricel Mihai este acuzat acum de omor calificat, tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry