La 19 ani a ajuns să ”facă legea” pe străzile din Brăila! În 24 de ore a fost amendat de 3 ori și prins de 2 ori fără permis! Alexandru este încă în libertate!

Tânărul care a fost filmat ieri, făcând drifturi pe Calea Călărașilor, nu a luat în serios sancțiunile polițiștilor. Fără permis și cu o amendă de 1650 de lei, Alexandru Negrescu s-a urcat din nou la volan și a picat pentru a doua oară pe mâna polițiștilor, care, deși l-au încătușat, i-au dat drumul câteva ore mai târziu, fără a avea un temei legal pentru a-l reține. Noaptea trecută, tânărul s-a urcat din nou la volan și a testat viteza mașinii pe dig. A fost prins pentru a treia oară, în 24 de ore.


La data de 16 octombrie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au constatat faptul că pe Calea Călărașilor șoferul un autovehicul are un comportament agresiv în trafic.

Polițiștii au oprit autovehiculul în cauză și l-au încătușat pe șofer, un tânăr de 19 ani, întrucât avea un comportament agresiv.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind  negative.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 825 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic, conform prevederilor OUG 195/2002.


Tot ieri, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un vehicul se deplasează haotic pe Calea Călărașilor.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au efectuat semnalul regulamentar de oprire, șoferul continuându-și deplasarea.

La scurt timp, acesta a fost oprit tot pe Calea Călărașilor, în zona Pieței Concordia.

La volan a fost identificat Alexandru Negrescu, tânărul de 19 ani.

Polițiștii l-au condus la spitalul de psihiatrie în vederea internării, fiind refuzată internarea acestuia.


Azi-noapte, în jurul orei 01:10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au înregistrat cu aparatul radar pe tânărul în cauză pe DN 22B circulând cu viteza peste limita legală maxim admisă.

Astfel, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.320 de lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry