Vitejii lui Popa au lăsat-o singură pe Nicoleta Ivașcu să-și preia mandatul! Atât poate PNL Brăila!

S-au dus la Ianca, s-au dus la Chiscani, au mers în toate comunele câștigate de PNL, însă atunci când a venit momentul să-și susțină consilierii municipali, cei care vor reprezenta electoratul brăilean în micul ”parlament” local, s-au făcut nevăzuți.

Acum, fără rușine, cer votul brăilenilor ca să-i reprezinte în parlamentul ăla mare, din capitală!

A fost o zi neagră pentru PNL Brăila. Din trei consilieri locali, doar doamna Nicoleta Ivașcu a fost validată și a depus astăzi jurământul, fără susținerea Partidului Național Liberal. Singură și emotivă, stătea așezată pe locurile ocupate cândva de zeci de liberali. Acum au rămas doar trei, iar Popa zice că a câștigat alegerile în județul Brăila.

În ciuda faptului că i se citeau emoțiile pe față, Nicoleta Ivașcu s-a ridicat și a citit cu dârzenie jurământul. A primit chiar și un buchet de flori, însă nu de la colegii ei de partid, care trebuiau să o susțină la început de mandat, ci de la primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Ăsta este PNL-ul lui Popa! Oamenii care v-au convins să îi votați, acum sunt lăsați singuri. Probabil că doamna avocat nu corespunde normelor interne promovate de deputatul de la Cireșu, nu joacă poker și nici nu îi cântă lăutarii la ureche.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry