ACUZAȚII GRAVE! Cătălin Canciu le-ar fi cerut inspectorilor școlari să aducă la PNL directori, profesori și chiar elevi!

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, spune că inspectorilor școlari li s-ar fi cerut să aducă la PNL directori ai instituțiilor de învățământ, profesori și chiar elevi.

Mai mult, Canciu ar fi interesat chiar și de Consiliul Județean al Elevilor, conform declarațiilor primarului Marian Dragomir, care crede că liberalul intenționează să politizeze și această structură.

Social-democrații au dat exemplul directorului Școlii Gimnaziale Traian, Mirela Gîrbă, care a fost schimbată din funcție fără nicio explicație. Părinții au protestat în fața școlii și au acuzat Inspectoratul Școlar Județean de jocuri politice.

În urma acestui episod, Cătălin Canciu s-a comparat cu Regele Mihai, motiv pentru care primarul i-a recomandat să meargă să caute ajutor de specialitate pentru un tratament adecvat.

Marian Dragomir spune că va anunța Ministerul Educației de încercările de politizare a Inspectoratului Școlar Județean și a atras atenția asupra faptului că, la Brăila, Canciu oferă burse de merit unor elevi cu medii sub 5.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry