Claudiu Brăileanu și Adrian Tîmplaru s-au alăturat echipei de consilieri locali ai PSD Brăila!

Primul, care a depus jurământul și a intrat astfel în Consiliul Local Municipal, a fost Claudiu Brăileanu, la data de 7 iulie, în cadrul unei ședințe extraordinare. Brăileanu o înlocuiește astfel de Virginia Badiu, care a fost numită în funcția de subprefect al județului Brăila.

Claudiu Brăileanu are 47 de ani și este doctor în Managementul Proiectelor Culturale. În prezent ocupă funcția de şef Serviciu Relaţii Publice la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila.

Cel de-al doilea consilier PSD a depus jurământul în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal care a avut loc vineri, 15 iulie. Adrian Tîmplaru îl va înlocui pe Răzvan Popescu, numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Tîmplaru va împlini luna viitoare 39 de ani, are un Master în Managementul Sectorului Public, iar în prezent ocupă funcția de Expert Administrație Publică/Ofițer monitorizare proiecte finanțate, la OIR PECU regiunea SE “Organismul intermediar regional pentru Programe Europene capital uman”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry