Consiliul Județean a depus proiecte de infrastructură rutieră în valoare de peste 20 de milioane de euro, prin Anghel Saligny!

Consiliul Județean continuă proiectele în infrastructura rutieră și în anul 2022. Astfel, trei proiecte mari așteaptă finanțarea de la Guvern, prin programul ”Anghel Saligny”. Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac a declarat că majoritatea proiectelor, care sunt eligibile, au fost depuse pe diferite Axe de finanțare europeană, pentru a asigura realizarea lor.

”Avem DJ 255A – 14 km, între Romanu, Traian și Muchea, un proiect în valoare de 8,5 milioane de euro, acestea sunt proiecte guvernamentale.

Modernizarea DJ 212B, din Insula Mare a Brăilei, un proiect în valoare de 9 milioane de euro.

Modernizarea DJ 202D – Mihail Kogălniceanu, Scorțaru Nou – un proiect în valoare de 5 milioane de euro.

Toate documentele sunt depuse, așteptăm să se închidă sesiunea și să fim chemați la minister pentru a semna contractele de finanțare”, a declarat președintele Iulian Chiriac.

Un alt proiect important care va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență este modernizarea Corpului B al Spitalului Județean Brăila. Consilierii județeni au votat încă de anul trecut referatul de aprobare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare pavilion B, Spitalul Județean de Urgență Brăila”.

”Corpul B al Spitalului Județean – în valoare de 16 milioane de euro. Avem toată documentația efectuată și depusă pentru PNRR, pe axa de sănătate”, a adăugat președintele Consiliului Județean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry