Curățenie în Brăila și Chiscani! Salubrizarea pe străzile din municipiu și în Lacu Sărat va fi atribuită în perioada următoare!

Consilierii locali au aprobat ieri documentația privind atribuirea serviciului de salubrizare pe domeniul public în municipiul Brăila și comuna Chiscani.

Procedura prevede transmiterea invitațiilor de participare, elaborarea răspunsurilor la clarificări, efectuarea modificărilor necesare în documentație, evaluarea ofertelor, întocmirea dosarului de achiziție publică, elaborarea rapoartelor și finalizarea procedurii de achiziție.

Operatorii interesați trebuie să probeze, prin cel puțin 5 contracte, că în ultimii 3 ani au desfășurat activități similare de colectare, transport, sortare și transfer a deșeurilor, dar și măturat stradal pe o suprafață de cel puțin 300.000 mp. Totodată, operatorul trebuie să asigure deszăpezirea pe perioada iernii.

Obiectul contractului va consta în:

  • măturatul, spălatul și stropitul căilor publice, inclusiv colectarea și transportul deșeurilor de pământ și pietre, provenite de pe căile publice, la depozitele de deșeuri, precum și a deșeurilor din coșurile stradale
  • curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry