Demis de premierul Cîțu, prefectul Ciocan își ia rămas bun: ”Eu, personal, am fost în permanență în slujba și în sprijinul cetățeanului”

După ruperea coaliției de guvernare, premierul Florin Cîțu i-a demis pe toți prefecții și subprefecții USR din țară. Printre aceștia se numără și prefectul Brăilei, Nicușor Ciocan.

”Mandatul meu de prefect se încheie astăzi. Deși scurt, început în luna martie a acestui an, mandatul a fost caracterizat prin frecvența situațiilor de urgență, fie că vorbim de inundații, pestă porcină africană, secetă sau această pandemie care ne-a schimbat radical modul de viață. Apreciez că împreună cu personalul Instituției Prefectului – Județul Brăila și cu membrii cancelariei am reușit să găsim soluții eficiente în gestionarea tuturor situațiilor cu care brăilenii s-au confruntat. Poate nu întotdeauna agreate, deciziile alese de comun acord cu colaboratorii vă asigur că au fost în litera și spiritul atribuțiilor prefectului, precum și în consonanță cu programul de guvernare. Totodată, consider că, prin transparența vădită a actului decizional, Instituția Prefectului – Județul Brăila a fost percepută în aceste luni ca un partener deschis, activ și mai ales obiectiv atât al locuitorilor județului, cât și al autorităților administrației publice locale și județene și al instituțiilor publice. Eu, personal, am fost în permanență în slujba și în sprijinul cetățeanului.

Mulțumesc tuturor instituțiilor pe care le-am coordonat și celor cu care Instituția Prefectului – Județul Brăila a cooperat!”, a declarat Nicușor Ciocan.

Întrebat dacă PNL Brăila este pregătit să ocupe funcția de prefect, președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, spune că a discutat cu colegii despre mai multe posibilități, iar pe lista s-ar afla personaje ca: Alexandru Bucălău, Radu Ștefănuț, Nicolae Nițescu sau Adin Boboc.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry