Dragomir a luat foc după rectificarea bugetară: ”Cîțule, ce tot ai cu brăilenii? UN FRUSTRAT MIC CARE TAIE DIN PIX ȘI SE RĂZBUNĂ POLITIC!”

Este a doua oară când un guvern liberal împarte banii din bugetul de stat pe criterii politice! Dacă anul trecut(la vremea aceea Florin Cîțu conducea Ministerul de Finanțe) Ludovic Orban a considerat că municipiul Brăila nu merită niciun leu, deși brăilenii sunt ca restul românilor plătitori de taxe și impozite la stat, de această dată a venit rândul lui superman Cîțu să dea o palmă brăilenilor.

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a reacționat dur la adresa fostului prim-ministru, după ce Hotărârea de Guvern a devenit publică.

”Guvernul PNL a dat ZERO lei Municipiului Brăila. A doua oara!!!

Cîțule, ce tot ai cu brăilenii?

Am înțeles că ai avut ceva cu mine în campania electorală, dar de ce ai tăiat toți banii Municipiului Brăila a doua oară?

1. Pentru că eu sunt primar PSD? La primarii PNL de ce nu ai tăiat banii Cîțule? Pentru că te-au votat la Congresul PNL? Nu ți-a tremurat pixul?

2. Pentru că nu ai caracter Cîțule? Cîțule, nu sunt banii tăi de acasă, sunt banii din bugetul național si trebuie sa fie împărțiți egal, corect și transparent fără criterii politice.

Știu ca oricum nu o sa înțelegi niciodată să fii corect Cîțule. Anul trecut în campania electorală te-ai întâlnit la Galați cu Dănăilă fostul președinte PNL Brăila și ați tăiat și atunci banii brăilenilor.

În data de 21.09.2012 Instituția Prefectului a transmis Primăriei Municipiului Brăila adresa prin care ni se solicita sa comunicam sumele necesare pentru alocarea sumelor din Fondul de Rezerva al Guvernului.

Tot în data de 21.09.2021, Primăria Municipiului Brăila a transmis către Prefectura Brăila, conform adresei guvernului, sumele necesare a acoperi abonamentele elevilor, studenților si pensionarilor conform documentelor anexate”,

spune primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Dintr-o primă analiză, se remarcă că județele care l-au susținut la Congresul PNL pe premierul Florin Cîțu au primit sume importante din Fondul de rezervă. Județele Constanța, Suceava, Prahova sau Cluj se numără printre cele conduse de lideri aflați în tabăra lui Florin Cîțu. Cea mai mare sumă primită de un municipiu este Suceava – 15.000de lei, iar pe locul al doilea se află Constanța – 10.000 de lei.

”Rezultatul se poate observa in Hotărârea de Guvern

0 (ZERO) lei pentru Primăria Municipiului Brăila

5.000.000 lei pentru Primăriile PNL ale Municipiilor Giurgiu, Târgu Jiu, Piatra Neamț, Ploiești, Satu Mare, etc

10.000.000 lei pentru Primăria Municipiului Constanta – tot PNL

15.000.000 lei pentru Primăria Municipiului Suceava – tot PNL

23.000.000 lei pentru Primăria Municipiului Medgidia – tot PNL

Nu ești SUPERCÎȚU ci DOAR UN FRUSTRAT MIC CARE TAIE DIN PIX ȘI SE RĂZBUNĂ POLITIC pe colegii de partid și pe cei care au alte opțiuni politice.

Bine că te-au picat și în Parlament … că tu oricum nu ai înțeles ce te parașutase la Guvern”, a mai spus primarul Marian Dragomir.

a mai spus primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry